Koska:
23.3.2023 – 24.3.2023 Koko päivä
2023-03-23T00:00:00+02:00
2023-03-25T00:00:00+02:00
Missä:
Hotel Kasnäs
Kasnäsintie 1294
25930 Kasnäs
Yhteystiedot:
Riikka Roivainen
050 327 0253
Ruokayrittäjän kevätpäivät Kasnäsissä @ Hotel Kasnäs

VAHVUUS – SISU – YLPEYS

Kevätpäivät tulevat taas muutaman vuoden tauon jälkeen! Ruoka-alan yrittäjille ja kehittäjille järjestetään aiempina vuosina huippupalautteen saanut erikoistapahtuma maaliskuun lopussa, 23.-24.3.2023. Tule mukaan verkostoitumaan sekä nauttimaan tapahtuman tunnelmasta ja idyllisestä miljööstä saaristokylpylä Kasnäsiin Kemiönsaareen!

Juontajana tilaisuudessa toimii Kari ”Kape” Aihinen, tunnettu suomalaisen ruokakulttuurin puolestapuhuja, keittiömestari ja ravintoloitsija.

Ilmoittaudu viimeistään 15.3.2023 tästä linkistä!

STYRKA – SISU – STOLTHET

Efter en paus på några år arrangeras vårdagarna, som fått mycket positiv feedback av företagarna, igen! Specialevenemanget för alla som jobbar inom matsektorn ordnas i slutet av mars, 23-24.3.2023 i Kasnäs på Kimitoön. Häng med för att träffa gamla och nya kollegor och njuta av den idylliska skärgårdsmiljön!

Som konferencier får vi se Kari ”Kape” Aihinen, en välkänd förespråkare för den finländska matkulturen, köksmästare och restaurangägare.

Programmet är i huvudsak finskspråkigt, med korta svenska inslag.

Anmäl dig senast 15.3.2023 via länken!

Du som önskar övernatta i Kasnäs, observera att det finns en kvot på namnet ”Brahea”. Bokningar: myynti@kasnas.fi, tfn. 02 5210 111.

Information om rummen: https://www.kasnas.com/sv/

Ohjelma

Torstai 23.3

11.00
Saapuminen

11.15-12.00
Lounas (omakustanteinen)

12.00-14.00
Hanketreffit (tarkoitettu ensisijaisesti ruoka-alan kehittämishankkeissa työskenteleville ja hankkeista kiinnostuneille)

Terveiset maakunnista:

  • Marko Jori, sisältöjohtaja (Pyhäjärvi-instituutti)
  • Mervi Louhivaara, projektipäällikkö (Turun yliopisto, Brahea-keskus)

Uusi ohjelmakausi alkaa – terveiset rahoittajilta:

  • Krista Tupala, aluekehitysasiantuntija (Satakuntaliitto/EAKR)
  • Mika Halttu, kalatalousaktivaattori (Lännen Kalaleader)
  • Heidi Jaakkola, hankeneuvoja (Leader Ravakka)
  • Johanna Mattila, kehittämispäällikkö (Varsinais-Suomen ELY-keskus)

14.00-14.20
Tauko + yrittäjät saapuvat, kahvi ja suolainen

14.20-14.30
Tervetuloa!

14.30-16.00
Vahvuus

  • Maija Pispa, projektityöntekijä Välitä viljelijästä -projektissa, työkykykoordinaattori (Mela)
  • Johanna Paalasmaa, henkilöstöpäällikkö, EKS Group & työhyvinvoinnin asiantuntija, työnohjaaja, yrittäjä (LUOTSI Työelämäpalvelut Oy)
  • Yrittäjätarina: Timo Katila, yrittäjä (Makeistamo)

16.00-18.00
Majoittuminen ja omaa aikaa (esim. mahdollisuus kylpyläkäyntiin)

18.00-19.00
Maistelutilaisuus: Kimito Brewing (omakustanteinen)                                                                                       Hintaan sisältyy yritysesittely sekä 5 erilaista olutta. Kesto 1 tunti.

19.00
Illallisbuffet (omakustanteinen)

20.00
Iltaohjelmaa

Perjantai 24.3

7.30-8.30
Aamupala

8.30-10.30
Sisu

  • ”Avaimet inhimillisesti sisukkaaseen arkeen vastoinkäymisten keskellä” Elisabet Lahti, TkT, sisututkija

Yrittäjätarinat

  • Simo Larmo, yrittäjä (Birkkalan tila)
  • Jaakko Saivosalmi, yrittäjä (Brinkhall Sparkling)
  • Tiina Hokuni, yrittäjä (Vallan Maukas)
  • Roger Hakalax, tehdaspäällikkö (Ab Salmonfarm Oy)
  • Kari ”Kape” Aihinen, keittiömestari, ravintoloitsija

11.00-12.00
Lounas (omakustanteinen)

12.00-13.30
Ylpeys

  • ”Taste Saimaa – ruokaa, kulttuuria ja matkailua” Sari Kaasinen, hankejohtaja (Saimaa European Region of Gastronomy Management Project 2022-2023) ETÄ
  • ”Ruokamatkailu osaksi liiketoiminnan kehittämistä ja ruokamatkailun trendit” Sakari Ketolainen, ruokatuotannon johtamisen lehtori (Hungry for Finland, Haaga-Helia) ETÄ
  • ”Turku tähtää Suomen kiinnostavimmaksi ruokakohteeksi” Heli Nieminen, projektipäällikkö, ruokakaupunki Turku (Turun kaupunki) ETÄ

13.30-14.00
Kahvit, tilaisuuden päättäminen

  • Sanna Vähämiko, projektipäällikkö (Turun yliopisto, Brahea-keskus)
  • Margot Wikström, hankevastaava (Paraisten kaupunki)

Ilmoittautuminen tapahtumaan viimeistään 15.3.2023.

Tapahtuma on maksuton. Ateriat ja majoitus ovat omakustanteisia. Majoitus ja ohjelmaan merkityt lounaat ja illallinen maksetaan Kasnäsissä paikan päällä tai laskulla.

Mikäli kiinnostuneita on tarpeeksi, järjestämme yhteiskuljetuksia Satakunnasta Kasnäsiin ja takaisin, kuljetuksesta antaa lisätietoja Marko Jori p. 050 380 1621 marko.jori@pji.fi

 

Hinnat ja lisätiedot majoittumisesta

 

Lounasbuffet 16

Aamiainen 13 €

Illallisbuffet 35 € (sis. kala-ja salaattipöytä, entrecote ja bearnaise, lohi talon tapaan sekä kondiittorin makea)

Maistelutilaisuus: Kimito Brewing (sis. esittely ja 5 erilaista olutta) 30 €

Kylpylän ja kuntosalin sisäänpääsy 10 €

Kahden hengen huone 116 € / yö

Yhden hengen huone 94 € / yö

Majoitushintaan sisältyy aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

Majoitusvaraukset varaustunnuksella ”BRAHEA”:
myynti@kasnas.com
p. 02 5210 111
https://www.kasnas.com/fi/

Lisätietoja huoneista: https://www.kasnas.com/fi/hotelli/huoneet

 

AKTIVITEETTEJA

Padel 40 € / tunti (sis. mailat ja pallot)

tennis 15 € / tunti (sis. mailat ja pallot) sekä

Hydrohex treeniappi kylpylässä (maksuton)

Useita luontopolkuja, 3-8 km, joista yksi valaistu.

Saapuminen ja reittiohjeet: https://www.kasnas.com/fi/saapuminen-reittiohjeet

 

Lisätiedot tapahtumasta:

Riikka Roivainen p. 050 327 0253 riikka.roivainen@utu.fi

Tapahtuman järjestävät:
Varsinais-Suomen ruokasektorin koordinaatiohanke
ELVIS – Elintarvikeyritysten vientivalmiustason selvittäminen ja osaamisen lisääminen Varsinais-Suomessa -hanke
TuKeVa – Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa -hanke sekä Satakunta lautasella – Sikses parhaat maut-hanke